//Workshop Fusion 360

Workshop Fusion 360

3D tekenen is een onmisbare tool in de wereld van een maker. Of het nu gaat om 3D prints, lasercutting, prototyping of nog veel meer, zonder 3D ontwerp is het moeilijk om een idee te concretiseren. Fablab Klein-Brabant levert een primeur door Fusion 360 basis aan te bieden. Fusion 360 is het gratis teken programma van autodesk dat voor alles kan gebruikt worden, frezen – lasercutten – 3D printen – simulaties. Het is een volwaardig professioneel pakket van de makers van inventor en autocad.

Als je dit onder de knie hebt is er geen nood meer om een ander 3D programma te kennen want je kan er werkelijk alles mee. Binnen ons eigen FabLab gebruiken we Fusion 360 en raden we de mensen ook aan om het te leren.

We dompelen je in een 3D design en prototyping bad en begeleiden je in de eerste principes en basis stappen zodat je snel aan het ontwerpen bent en dan zal je ontdekken dat er verschillende lagen zijn waarmee je verschillende toepassingen kunt maken. Op het eerste zicht ziet het er wat complex uit maar geen nood, door onze opleiding ga je eenvoudig en snel van start kunnen. Schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt.

Voor mensen die al een kijkje willen nemen :http://www.autodesk.com/products/fusion-360/overview

OPGELET: Verplaatst van Puurs naar Bornem, eveneens tijdstip.

Locatie:

CC Ter Dilft Bornem, biebfabriek

Datum:

Nog te bepalen